Hit enter to search or ESC to close

Els Nostres Serveis

Comprèn les teves dades a través de l’anàlisi, identificació de relacions i tendències per comunicar millor i optimitzar la presa de decisions del teu negoci.

Treballem amb les teves dades per processar-les, estructurar-les i adaptar-les a les necessitats del teu projecte, tant des d’orígens de dades en el núvol com on-premises.

Dissenyem, implementem i administrem les activitats del teu entorn de base de dades perquè funcioni amb èxit, resolent incidències i establint polítiques de seguretat.

Impulsa els teus projectes de manera pràctica amb els nostres cursos de capacitació en eines de BI, tant per a usuaris de negoci com per a professionals d’IT.

Intel·ligència empresarial per impulsar el teu negoci

 

Som una consultoria de Business Intelligence amb seu a Barcelona i projectes a nivell nacional i internacional. El nostre equip està format per professionals amb diferents perfils digitals i experiència treballant en projectes amb ecosistemes de dades de diversos sectors i mides.

Vull saber-ne més

“No comptem amb recursos humans, comptem amb persones que formen un equip qualificat, feliç i motivat capaç de donar el millor servei als nostres clients”

Juan Valladares, CEO, Best in BI Solutions.

Per què Best?
Best és una declaració d’intencions. És el nostre objectiu clarament definit arribar a ser els millors en el que fem. Som conscients de la dificultat de la nostra meta i per això promovem metodologies de millora contínua de processos, formació i actualització permanent de coneixement.
Per què BI?
L’experiència dels fundadors i col·laboradors de l’empresa en projectes de BI fa que sigui natural el focus en la intel·ligència de negoci dels nostres clients. Aquesta experiència ha estat realitzada des de totes les perspectives possibles, administració, desenvolupament funcional, desenvolupament tècnic, presa de requisits amb el client, gestió de projectes o gestió de clients i l’únic que ens quedava per fer era gestió empresarial i d’aquest esperit de completar el cercle neix Best In BI.

Els nostres clients

Tecnologies amb les que treballem

Uneix-te al nostre equip

Estàs buscant nous reptes professionals?

Best in BI és una empresa jove i en constant creixement, amb projectes en diferents sectors a nivell nacional i internacional. Si vols endinsar-te al món del Business Intelligence i ser part de l’equip, escriu-nos.

Contacta'ns

Esta web utiliza cookies, puede ver aquí la Política de Cookies