Hit enter to search or ESC to close

Bases de Dades

Gestiona els teus magatzems de dades

 

Avui en dia totes les empreses tenen els seus propis Data Warehouse, i emmagatzemen totes les dades que generen les diferents activitats que es desenvolupen en ella. Un dels reptes que això comporta és saber com dimensionar-les, per tal d’optimitzar el que hi ha en elles i la gestió d’aquesta información.

Creem les teves bases de dades des de zero o les optimitzem per minimitzar el posterior procés de transformació de les dades. Per a això, comptem amb experts qualificats amb experiència en dimensionament i gestió de data warehouses.

Sol·licitar més informació

Data warehouse optimitzat

 

El magatzem de dades o data warehouse en anglès és una col·lecció de dades integral, no volàtil i variable en el temps. Ben dimensionat i estructurat, és útil per a la generació d’informes i analitzar dades. Nosaltres ens centrem en estructurar les dades de la teva empresa de la manera més òptima, perquè tu puguis visualitzar-de forma senzilla.

Data Marts

 

Una alternativa al data warehouse és l’emmagatzematge de la informació d’un departament o unitat de negoci específic en datamarts. Aquest sistema permet la consulta de dades amb una estructura òptima de model dimensional, orientat a un procés determinat dins de l’empresa. La seva flexibilitat, basada per a consultes amb un nivell de granularitat alt, facilita la seva consulta i anàlisi.

Data Modeling

 

Desenvolupem i dissenyem el model de dades a través d’un procés d’estructuració òptim de relació entre taules emmagatzemades en les bases de dades. Es pot estructurar de diverses maneres: model de dades jeràrquics, de xarxa, relacional i orientat a objectes.