Hit enter to search or ESC to close

Data Transformation

Best Business Intelligence Solutions

Simplifica les teves dades i extreu-ne la màxima informació

 

Sovint en el món de l’emmagatzematge de dades, ens trobem amb estructures de dades complexes i difícils d’entendre. És per això que de vegades es fa necessari poder extreure i transformar aquestes dades en alguna cosa que sigui més comprensible. Per a això, hi ha les eines de ETL (Extract, Transform and Load), extremadament útils en aquests casos.

El nostre equip compta amb experiència en aquest camp. A través de les eines més presents al mercat, elaborem complexos sistemes de transformació de dades per simplificar el seu tractament i visualització.

Sol·licitar mes informació
Consultoría BI

Accedint a les teves dades

 

Comptem amb la tecnologia necessària per poder accedir a qualsevol font de dades. Des de fitxers plans fins a complexos sistemes de clúster, qualsevol tipus de dada és transformable.

Soluciones BI

Transformacions a mida

 

Simplifiquem les teves dades perquè et quedis només amb el que necessites per entendre de la millor manera la teva informació.

Consultora BI

Carrega les teves dades on les necessitis

 

Així com podem extreure dades de qualsevol origen, també podem carregar-les en qualsevol destinació. Deixem la informació on la necessitis, a punt per fer-la servir.

Best in BI - Informatica
Best in BI - Talend
Best in BI - Pentaho
Best in BI - SQL Server