Hit enter to search or ESC to close

Data Visualization

Visualitza les teves dades i esprem al màxim la informació

 

Avui en dia les empreses tracten amb una gran quantitat de dades, i moltes vegades no li treuen el màxim partit. El Business Intelligence, i juntament amb ell, la visualització de dades, es centra principalment en mostrar aquestes dades de manera clara i útil per a millorar la presa de decisions.

Oferim un servei integral de visualització de dades, sempre fent servir les millors tecnologies del mercat. Ens adaptem a tu, a les teves necessitats i requeriments tècnics per generar sistemes d’informació útils per a tu. Gràcies a nosaltres, seràs capaç de veure de la manera més senzilla tota la informació rellevant relativa al teu negoci, per tenir sempre el màxim control sobre el mateix.

Sol·licitar mes informació

Fàcil accés a les teves dades

 

A través de les eines de visualització de dades més destacades del mercat accedim de manera senzilla a les teves dades. Connectem amb qualsevol font de dades, des de fitxers plans fins a complexos sistemes de Big Data, i els processem perquè siguin fàcils d’entendre i visualitzar.

Visualitza la teva empresa i obté el control

 

Gràcies al nostre disseny de visualitzacions podràs veure totes les dades rellevants de la teva empresa de manera clara i senzilla. Aconsegueix una visió global de la situació de la teva empresa, de la manera més senzilla i eficaç.

Analítica avançada: dóna el següent pas en la teva presa de decisions

 

També oferim un servei de consultoria avançada consistent en una anàlisi detallada dels KPIs que més rendiment treuen a les teves dades. Descobreix quins són els paràmetres clau de la teva empresa, i utilitza’ls per impulsar-la encara més.

Comparteix els teus informes amb els altres

 

Una de les grans avantatges de les eines de Reporting actuals és la capacitat de compartir elss teus informes i visualitzacions amb qui vulguis. Publica-ho a internet, dóna accés restringit a qui t’interessi. Explora totes les possibilitats.

Best in BI - Microstrategy
Best in BI - Power BI
Best in BI - Tableau
Best in BI - QlikView