Hit enter to search or ESC to close

Bases de Dades

BI Data Visualization

Gestiona els teus magatzems de dades

 

Avui en dia totes les empreses tenen els seus propis Data Warehouse, i emmagatzemen totes les dades que generen les diferents activitats que es desenvolupen en ella. Un dels reptes que això comporta és saber com dimensionar-les, per tal d’optimitzar el que hi ha en elles i la gestió d’aquesta información.

Creem les teves bases de dades des de zero o les optimitzem per minimitzar el posterior procés de transformació de les dades. Per a això, comptem amb experts qualificats amb experiència en dimensionament i gestió de data warehouses.

Sol·licitar més informació
Data Warehouse

Data warehouse optimitzat

 

El magatzem de dades o data warehouse en anglès és una col·lecció de dades integral, no volàtil i variable en el temps. Ben dimensionat i estructurat, és útil per a la generació d’informes i analitzar dades. Nosaltres ens centrem en estructurar les dades de la teva empresa de la manera més òptima, perquè tu puguis visualitzar-de forma senzilla.

Data Marts

Data Marts

 

Una alternativa al data warehouse és l’emmagatzematge de la informació d’un departament o unitat de negoci específic en datamarts. Aquest sistema permet la consulta de dades amb una estructura òptima de model dimensional, orientat a un procés determinat dins de l’empresa. La seva flexibilitat, basada per a consultes amb un nivell de granularitat alt, facilita la seva consulta i anàlisi.

Data Modelling

Data Modeling

 

Desenvolupem i dissenyem el model de dades a través d’un procés d’estructuració òptim de relació entre taules emmagatzemades en les bases de dades. Es pot estructurar de diverses maneres: model de dades jeràrquics, de xarxa, relacional i orientat a objectes.

Best in BI - Oracle
Best in BI - Microsoft SQL Server
Best in BI - MariaDB
Best in BI - IBM DB2