Hit enter to search or ESC to close

Una vida dedicada al BI

BestAdmin

Després d’haver dedicat tota la meva vida professional al Business Intelligence crec que ha arribat el moment de crear aquest blog en el qual penjar experiències, trucs, descobriments i novetats.

En aquest primer post m’agradaria fer una introducció del meu perfil perquè la gent que decideixi seguir-me conegui encara que sigui per damunt qui sóc, Juan Valladares, consultor de BI.

Durant més de 15 anys m’he dedicat a la consultoria relacionada amb Business Intelligence en múltiples clients, múltiples consultores, com a freelance i en l’últim període com a director d’una petita empresa de consultoria, Best In BI (https://www.bestinbi.es). En tots aquests clients he treballat amb diferents eines, especialitzant-me en Microstrategy però amb coneixements de Tableau, QlikSense, PowerBI, Essbase i bases de dades com Oracle, DB2 o SQL Server.

En l’últim any he escrit un llibre en col·laboració amb Albert Nogués, gran amic i crack tecnològic i la revisió tècnica de Marcos Muñoz, també amic i també crack. El llibre Business Intelligence Tools for Small Companies, disponible aquí: https://www.amazon.com/open-source-business-intelligence-small-companies/dp/1484225678 proposa l’ús de solucions open source i low cost per a posar en marxa projectes de BI en entorns de Pime o proves de concepte intentant donar solució als requisits d’anàlisis amb productes gratuïts. Des del punt de vista pur de BI faig una comparació de Microstrategy Desktop, QlikSense i PowerBI que considero útil per a decidir que opció triar si esteu en la tessitura de començar un projecte amb eines gratuïtes.

Espero que les aportacions d’aquest blog us resultin interessants.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.Required fields are marked *